Зима 2018/ 2019

ZUPA WELLNESS & SPA, Копаоник

 

 

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Рано букирање -10 % :
за резервации до  15 октомври (капацитетот е ограничен)

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ