Велигден 2019

Велигден во Рим (авион)

Доколку сакате единствено и неповторливо искуство, тогаш мора да го посетите Рим, главниот и најголем град на Италија, кој е познат по својот традиционален шарм и сосема поинаков начин на живот… Често градот се нарекува единствен град кој е главен на две држави. Рим е еден од најважните туристички дестинации во светот, сето тоа се должи на непроценливо бескрајно големо археолошко и уметничко богатство како и за шармот на својата единствена традиција, убавината на панорамските погледи и на големина на величествените вили и паркови.

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ