Велигден 2019

Велигден во Истанбул (автобус)

Истанбул – низ историјата познат и како Византион, Константинопол и Цариград – најголемиот град во Турција и еден од најголемите градови во светот, со население од повеќе од 14 милиони жители, голем финансиски и културен центар.
Најкосмополитскиот град на светот, град на контрасти , единствен град кој ги преплавува сите сетила,град кој фасцинира. Истанбул ве пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие- улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои , мириси , идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ