Велигден 2019

Велигден Убавиците на Дунав (автобус)

Братислава – Стариот европски град кој со сигурност ќе Ве освои со својата гастрономски богата понуда и занимливо интересна историја. Сместена е во југозападниот дел од државата, на само 1 час од Виена (факултативна посета), но и блиску до соседната Унгарија и поранешна „братска република“ Чешка.
Будимпешта е град со широки булевари и тесни улички, што е потсетник дека некогаш бил дел од Австроунгарското царство. Прошетајте покрај Дунав или по грандиозните булевари и воодушевувајте ѝ се на прекрасната архитектура. Будимпешта е познат и како град на бањите – термалните извори ги има насекаде.

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ