Зима 2018/ 2019

SOKOL 3*, Боровец

 

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Попуст за рана резервација/уплата:

15 % до 15.11
10 % до 15.12

 

Дневни попусти:

7=5; 14=10 за пристигнувања во период: 01.12-15.12
7=6; 14=12 за пристигнувања во период: 25.02-31.03

 

* Во случај на резервација со попуст за рана уплата и дневен попуст – важи само дневен попуст!

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ