Лето 2019

ПОЛИХРОНО

ВИЛА ПОСЕИДОНИО

На 100м. од плажа се наоѓа Вилата Поседонио која располага со 1/2 +1 студија (соба собрачен кревет и помошен во кујната) и 1 / 4 апартмани (соба со брачен кревет и две софи на пуштање во кујната) опремени со тоалет, кујна, тераса, ТВ и со клима . Студијата и апартманите се состојат од една- спална и посебна кујна.

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ