Нова Година 2019

Истанбул – авион – Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

29.12 – 01.01.2019

Авионски превоз 4 дена/ 3 ноќевања

 

Истанбул – најкосмополитскиот град на светот, град на контрасти , единствен град кој ги преплавува сите сетила,град кој фасцинира. Истанбул ве пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие- улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои , мириси , идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ