Зима 2018/ 2019

MOUNTAIN ROMANCE 3*, Банско

 

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Попуст за рана резервација/уплата (за мин.5 ноќи):
20 % до 30.11 за престој во период: 30.11-27.12; 14.01-25.01 & 24.0215.04
10 % до 30.11 за престој во период : 28.12-13.01 & 26.01-23.02

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ