Зима 2018/ 2019

MARIA ANTOANETA RESIDENCE 4*, Банско

 

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ


Попуст за рана резервација/уплата:

25 % до 31.10
20 % до 30.11
15 % до 21.12

 

Дневни попусти:

6=5; 10=8 за престој до во период: 01.12-05.03
6=4; 10=7 за престој до во период: 06.03-31.03

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА:

10% попуст – се комбинира со Попуст за рана резервација/уплата или дневен попуст

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ