Лето 2019

Калитеа, Халкидики, Грција Лето 2019

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Попуст за рана резервација/уплата:

15 % до 31.01.2019

Вила Ангелос

Вила Мемфис

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ