Патувања

Истанбул 2,3 или 4 ноќи со авион

Истанбул – низ историјата познат и како Византион, Константинопол и Цариград – најголемиот град во Турција и еден од најголемите градови во светот, со население од повеќе од 14 милиони жители, голем финансиски и културен центар.

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ