Зима 2018/ 2019

Hotel Yastrebets 4*, Боровец

Локација – сметстен во срцето на планинскиот венец Рила, на самата ски – терени.

Капацитет – 53 соби.

Хотелски содржини – спа-центар, ресторант, фитнес –зона, затворен базен.

Опис на соби – секоја соба има сателистка ТВ, тераса,мини – бар,тоалет.

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој до во период: 07.01-21.01 и 04.03-31.03

 

Останати попусти:

10% попуст за нерефундабилна резервација:
* повеќе од 34 дена пред пристигнување за период: 27.12-01.01
* повеќе од 20 дена пред пристигнување за период: 22.12-26.12 & 02.01-05.01 & 01.02-03.03
* повеќе од 10 дена пред пристигнување за период: 06.01-31.01
* повеќе од 5 дена пред пристигнување за период: 04.03-01.04 Пoпустите за рана уплата и “остaнати попусти” НЕ се комбинираат.

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ