8-ми Март 2019

8-ми Март – АМСТЕРДАМ

АВИОН / 4 дена / 3 ноќевања

Амстердам или уште наречен Венеција на Север – еден од најголемите мали градови во светот. Од каналите до познатите музеи и историски знаменитости, тој е еден од најромантичните и најубавите градови во Европа. Исто така е и град на толеранцијата и разновидноста, едноставно ги поседува сите предности на големиот град: богата култура, активен ноќен живот, меѓународни ресторани, добар транспорт… земете велосипед за автентично локално искусто и уживајте…

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ