Зима 2018/ 2019

Euphoria Club Hotel and SPA 4*, Боровец

 

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Попуст за рана резервација/уплата:

10% до 15.11

 

Дневни попусти:

7=6 за престој до во период: 02.12-28.12; 11.01-31.01 и пристигнувања после 23.02
6=5 за престој до во период: 07.01-31.01 и пристигнувања после 01.03

 

Попустот за рана уплата и дневните попусти се комбинираат

 

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ