Зима 2018/ 2019

ELA 3*, Боровец

 

ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Дневни попусти:

14=12; 7=6 за пристигнувања во период 05.03-31.03
10% за 7 ноќи само за пристигнување во САБОТА /не важи за пократок или подолг престој/

 

Попустите се комбинираат

 

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ