Адреса

Димитрије Чуповски 26
+389 2 3121 551

Контактирајте не

contact@intravel.com.mk

Следете не

Facebook @InTravel

Основна дејност на TA ИнТравел е организирање на патувања, како и продажба на авио билети. Нашата цел и обврска е да се обезбедат услуги на високо ниво, избор на најдобрите хотели, ангажирање на лиценцирани туристички водичи за секое патување, избор на удобни и нови и возила за автобуските патувања. 

Како најголем и најмил успех за нас е задоволството на нашите клиенти кои ни веруваат и кои редовно патуваат со нас. Изборот на совршена дестинација за Вашиот одмор е секогаш голема дилема, но ние сме секогаш подготвени да Ви помогнеме и да препорачаме дестинација која е само за вас совршена!

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ