8-ми Март 2019

8-ми март во ИСТАНБУЛ

Откијте го ИСТАНБУЛ

Аксарај, Лалели џамија, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Римскиот аквадукт, Златниот Рог, Хотелот „Пера Палас“ (во којшто Агата Кристи го напишала светски познатиот роман „Ориент Експрес“), плоштадот Таксим, стадионот на Бешикташ, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем пашината џамија, Патријаршијата, Сулејманија, Фатих џамија.

Можност за крстарење по Босфор: панорамски разглед на раскошните палати од двете страни на каналот, пловење под мостовите Фатих и Босфор кои ги поврзуваат Европа и Азија, можност за посета на „Сафир Сеир Тераса“, највисоката тераса во Европа, од каде има прекрасна панорамска глетка кон градот, како и можност со 4Д симулација да се надлета небото над Истанбул и неговите најзначајни обележја: Босфор, мостот Галата, Девојачката кула.

Сместување во хотел “Barin”3*** – Лалели http://www.barinhotel.com/ .

Разгледајте ја целосната програма:

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ