8-ми Март 2019

8-ми март во БЕЛГРАД и НОВИ САД

Наша препорака за 8-ми Март е токму оваа програма

Истражете го Белград одблиску. Прошетајте со локален водич и запознајте се со културните и историски факти … освежете се со кафе на Кнез Михајлова, а потоа уживајте во прекрасниот поглед на Дунав од Калемегдан …


ПОПУСТИ И СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ


Автобуски превоз
2 ноќевања со појадок во хотел со 3*
Разглед на Белград со стручен локален водич
Организација, водство и реализација на аранжманот
Лиценциран придружник на групата

ПРОМО ЦЕНА: 85 евра
Резервации на 02 3 121 551

Разгледајте ги црквата Св. Сава, ридот Топчидер (стадионите на „Црвена Звезда“ и „Партизан“), Дедиње, мостот Газела, Бранковиот мост, црквата Св.Марко, музејот 25-ти Мај, улицата кнез Михајлова, плоштадот на Никола Пашиќ, Теразије, Народниот Театар, Собранието, тврдината Калемегдан …

Потоа одиме во Нови Сад и ги разгледуваме “Српско Народно Позориште“ со истоимениот плоштад, плоштадот “Слобода” на кој се наоѓа катедралната црква “Имена Маријаниног” – една од првите изградени во неоготски стил помеѓу 1893 и 1895 година, улицата “Змај Јовина” покрај која се наоѓаат мноштвото познати бутици и ресторани како и најзначајното архитектонско дело во Нови Сад – “Владичански двор” изграден од првиот Епископ Висарион Павловиќ. Во продолжение, Соборната црква Свети Великомаченик Геогрије, Музеите на Нови Сад и на Војводина, Дунавскиот парк, мостот на Дунав, како и посета на познатата Петроварадинска тврдина…

Погледнете ја комплетната програма:

ИН ТРАВЕЛ

  •   Димитрије Чуповски 26, Скопје

  •    Телефон: +389 2 3121 551

  •    E-mail: info@intravel.com.mk

Општи услови за патување

FACEBOOK

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ