• ВИЛА НЕМО - ПОЛИХРОНО

НА САМА ПЛАЖА. Студиа со два и три кревета.

Опремa: Кујна , ТВ, бања, тераса и WI-FI.

Климауред: Користењето на клима уредот е бесплатнo.